Om oss

Vårt team av drivna individer består av erfarna plastikkirurger, hudvårdsspecialister och narkosläkare i Stockholm. Vi använder ny, modern teknologisk utrustning och våra specifika kompetenser utvecklas hela tiden med de senaste teknikerna.

Vi strävar alltid efter att etablera spetskompetens inom klinisk hudvård och avancerad kirurgisk och medicinsk estetik. Bland annat utför vi undre och övre ögonlocksplastik.

Hos oss är patientsäkerheten A och O. Din trygghet, din säkerhet och din tillfredsställelse är det absolut viktigaste för oss. Vår garanti är att vi alltid strävar efter ständig förbättring gällande säkerheten och effektiviteten i våra kosmetiska behandlingar.

Skönhet genom konst, vetenskap och teknologi

Hos oss får du alltid vara delaktig i din behandlingsplan. Genom att vi utbildar och informerar dig om våra behandlingar och det vi kan erbjuda dig kan du fatta ett kompetent beslut.

Vår slogan är ”Skönhet genom konst, vetenskap och teknologi”. För oss är det mer än en slogan. Det är ett arbetssätt. För oss är den enda vägen till ungdomlig skönhet en kombination av konst och vetenskap.

Hos oss föryngrar och återskapar vi ditt utseende på djupet genom våra mini-invasiva eller icke-invasiva behandlingar. Vi arbetar utifrån det vi kallar en skönhetstriangel bestående av tre ben:

  • Konsten att måla och skulptera
  • Den mest avancerade teknologin och tekniken
  • Den plastikkirurgiska, den dermatologiska och den medicinska vetenskapen.

Kontakta oss idag för en konsultation!