rött och vitt skönhet blommor

Undre ögonlocksplastik

Påsar under ögonen eller mörka ringar är väldigt vanligt. Det kan bero på flera olika saker och kan enkelt åtgärdas med undre ögonlocksplastik. Resultatet blir ett mer balanserat utseende som upplevs som vackrare och mer ungdomligt.

Bli av med påsar under ögonen

Påsar under ögonen kan antingen bero på fettansamlingar eller på fettreduceringen som sker när ansiktet åldras. Det senare innebär ett överskott av hud under nedre ögonlocket och behandlas med ett så kallat tinningslyft som stramar åt huden över hela övre delen av kinden.

Effekten blir tydlig på både kråksparkar samt de övre- och undre ögonlocken. Ibland kan även en reducering av huden under ögonen behöva göras i samband med behandlingen. Resultatet blir mycket elegant och naturligt.

Påsar under ögonen som beror på fettansamling beror oftast inte på hudens naturliga åldrande utan har istället genetiska faktorer. Vid en behandling tas fettdepån bort. Ibland kan fettet flyttas till cirklarna under ögonen som ger håliga kinder och mörka ringar. På det här sättet försvinner både påsarna och de mörka ringarna under ögonen.

Från hålögd till klar och öppen blick

Att tappa fett i kinderna är en naturlig del av kroppens åldrande. För vissa kan det upplevas som att ansiktet får ett hårt och tärt intryck. Hålögdhet behandlas enklast med fettransplantation.

Vid den här behandlingen flyttas fettet från en annan del av kroppen för att sprutas in under ögonen. Behandlingen är effektiv och ger gott resultat.

Välkommen till din expert på estetiska behandlingar

Oberoende av om du vill göra en övre ögonlocksplastik eller en behandling med fillers under ögonen så är du välkommen till oss. Vi utgår från dig och dina önskemål när vi skräddarsyr våra behandlingar.

Ofta kombinerar vi flera olika tekniker och metoder för att minska synliga ålderstecken runt ögonen och i hela ansiktet. Vi börjar alltid med en konsultation där vi vill träffa dig för att gå igenom dina önskemål och samtidigt analysera ditt ansikte. Varje individ har hela unika förutsättningar, det här utnyttjar vi för att skapa så naturligt vackra föryngrande resultat som möjligt.

Vi tar din skönhet på stort allvar. Ta kontakt för att boka in en första konsultation för undre ögonlocksplastik!