bakgrundsbild rosa och rött

Övre ögonlocksplastik

Vi möter ofta patienter som inte har något emot att åldras men som helst inte vill se gamla ut. Ögonpartiet är något som vi ofta behandlar då ålderstecken dyker upp tidigt i det här området. Det här beror bland annat på att ansiktets fettdepåer minskar redan från 20-års åldern.

Med tiden blir de övre ögonlocken hängiga då fettet under huden försvunnit. Med en övre ögonlocksplastik återställs ögonlockets form och ögat får ett väldefinierat och elegant utseende.

Ögonlocksplastik tar fram ditt vackraste jag

Beroende på dina besvär så finns det flera olika typer av övre ögonlocksplastik som ger utmärkta resultat. Vid en traditionell behandling tas den överflödiga huden bort för att strama upp området ovanför ögonen. Ett tinningslyft stramar upp hela ögonområdet och tar också hand om kråksparkar och påsar under ögonen.

Ett ögonbrynslyft gör, som namnet antyder, att hela ögonbrynet får sig ett lyft med resultat att blicken blir klarare och ögonen får en mer väldefinierad och ungdomlig form.

Insjunkna ögon kan behandlas med fillers

Fillers är en injektionsbaserad behandling som syftar till att fylla ut ett område. För dig som har ett ihopsjunket och ihåligt övre ögonlock kan fillers vara ett enkelt och effektivt ingrepp som ger snabba resultat. Även om behandlingen inte ger permanenta resultat sitter den ofta i upp till två år när den görs på ett korrekt sätt.

Anlita experter för att vara i trygga händer

Som med all kosmetisk kirurgi är det av yttersta vikt att du väljer en klinik som har stor erfarenhet och många nöjda kunder. Vi är stolta över att erbjuda våra patienter det allra bästa och ser till så att vi ständigt är uppdaterade på det allra senaste inom våra behandlingsområden.

Vi har goda referenser och är stolta över att så många av våra tidigare kunder rekommenderar oss till sina vänner och bekanta. Våra kirurger har stor erfarenhet av både övre- och undre ögonlocksplastik och hjälper dig gärna återfå ditt ungdomliga utseende.

Föryngra ditt utseende och återställ ögats form med en övre ögonlocksplastik. Ta kontakt med oss för att boka in en första konsultation!